Pottemuld 900 l

kr.2.188,00 Inkl. Moms

Pottemuld 900 l

Til dine indendørs planter

Den perfekte plantejord til både indendørs krukker og potter. Jorden er 100 % organisk gødet og består af vores jordforbedring (komposteret hestemøg), finsorteret harpet muld, vækst-ler, naturfibre, og en begrænset mængde spagnum.

Jordens indhold af humus giver planterne de bedste vækstbetingelser.  En attraktiv jord i form af den naturlige gødning og minimale indhold af spagnum.

Den tilsatte vækst-ler har stor betydning for jordens evne til at holde på gødning og vand. Ved vanding vil leret optage vandet, holde på det og efterfølgende afgive det efter plantens behov. Se mere om vækst-ler.

Du kan plante direkte i pottemulden, men inden du planter, anbefaler vi, at du laver et hul i bunden af krukken, lægger ca. 3 cm vækst-ler som dræn og vander både leret og jorden.

  • 100 % organisk gødet.
  • Tilsat vækst-ler = stor sugeevne og dermed reduceret vandingshyppighed.
  • Minimal mængde spagnum.

Pottemulden er beriget med den organiske gødning i form af komposteret og pasteuriseret hestemøg. Halmen, stråene og møget holder på den værdifulde naturlige gødning, og langsomt bliver gødningen frigivet til planten.

Vi garanterer dig et unikt og bæredygtigt produkt, som er 100% fri for kunstgødning til skade for miljøet.

I form af gødningen og vækst-leret har pottemulden en god struktur og falder ikke sammen. Det betyder, at planten har rig adgang til vand og ilt.

Planter, der står i potter og krukker og på andre lukkede områder, har brug for at få skiftet jord.  Vi anbefaler, at jorden skiftes en gang om året.

På lager

Pottemuld 900 l

kr.2.188,00 Inkl. Moms

Varenummer (SKU): 853 Kategorier: ,